Store Netværksdag i Billund ErhvervsFremme – peptalk med Jesper Buch

Foto: René Lind Gammelmark

Billund Erhvervsfremme holdt onsdag morgen Store Netværksdag, hvor 250 erhvervsfolk mødtes og startede med morgenmad i Billund Centret, hvorefter der var paneldebat ledet af Jeppe Laursen, direktør hos Zebicon, og i panelet deltog Martin Madsen direktør hos Dupont, Elke Skytte, indehaver af Estate Billund, Kristian Tvergaard, direktør hos Sun Air, Gitte Ottosen fra Best Energy (og formand for Billund Erhvervsfremme).

Hver deltager i panelet fortalte om hvad deres egen definition af netværk var, hvorefter der blev talt om forskellige typer af netværk.

Martin K. Madsen sagde: “Moderne virksomhedsledelse er også netværk” , og “man skal have netværket i orden internt i sin virksomhed, ellers fungerer tingene ikke”.

Jeppe Laursen gav herefter panelet forskellige spørgsmål omhandlende netværk, og fra salen kom spørgsmålet “Kan i nævne et netværk som i har noget ekstraordinært ud af” og hertil svarede Kristian Tvergaard : “Dansk Industri – på grund af det lovmæssige” og “Sportens Verden – på grund af økonomi og forretning”.

Jesper Dahlmann fra Erhvervsgymnasiet Grindsted fortalte at netværk for ham primært er for at få indflydelse, og at han bruger ca. en tredjedel af sin arbejdstid på at lave netværk.

Erhvervsmanden, iværksætter mv.  Jesper Buch kom herefter på scenen for at fortælle om sin karriere, blandt andet fra tiden hvor han fik ideen til at starte Just Eat op, og hvordan de gik igennem flere forskellige stadier af problemer, for til sidst at sælge en kæmpe virksomhed.

Klik på de mange billeder for at se dem  i stor størrelse