100 år gammel bygning er sat til salg – Huset B&B på Østergade i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

I år fylder den bygning der idag rummer Huset B&B på Østergade i Grindsted 1oo år. Bygningen blev oprindeligt bygget af Murermester TH. Torbensen som Teknisk Skole, og blev under den tyske besættelse brugt som kommandantbolig.  

Købte bygningen
I 2008 så Pia Overgård at huset var blevet sat til salg hos en Advokat. Det var tidligere brugt til at huse “Utilpassede Unge”.
Det gik hurtigt med at beslutte sig, for Pia og Marius havde netop solgt Imerco butikken i Grindsted til Imerco kæden, og de tog om for at se på bygningen, og det endte jo også med at de købte den. Siden er der gået 11 år, og der er blevet brugt mange penge og materialer på at få bygningen til at fremstå som den gør idag.
Huset er 400 kvadratmeter stort, og har blandt andet 7 badeværelse, 2 køkkener, en stor parkeringsplads i gården med en dobbeltgarage Der er en overdækket terrasse, samt en udendørs træterrasse med grill og udekøkken.

Glade og positive turister
Pia fortæller til Netavisen Grindsted at hun godt kan lide at have med turister at gøre, for de er jo både glade og positive, og selvfølgelig forventningsfulde.
Derfor kræver det jo også at man giver den en god oplevelse.

Har sat det til salg
Huset er nu sat til salg, for Pia og Marius vil gerne have mere fritid, oog vil jo også gerne kunne overdrage tingene imens det går godt, for der er et større potentiale der er uudnyttet på Huset B&B.  Der skal nye kræfter til, for huset  byder på mange muligheder.

Skulle du være interesseret i at købe huset, er der her et link til ejendomsmæglerens side hvor du kan se mere om huset

Skulle du få lyst til at se huset så er der ÅBENT HUS nu på lørdag den 30. marts fra kl. 13.00 til 14.30

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse