Den internationale skole i Billund udstillede 4. klasse elevernes projekt

Foto: Den internationale skole i Billund '

Stor udstilling afslutter 4. klasse på den Internationale Skole

De sidste 6 uger har eleverne i 4. klasse på den Internationale Skole i Billund arbejdet med et selvvalgt projekt under emnet Sharing the planet.
Denne uge kulminerede arbejdet med en stor udstilling i skolens samlingssal, hvor eleverne præsenterede deres projekter for resten af skolen, forældre og gæster. Alle elevernes projekter er knyttet til et af FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og de er kommet vidt omkring i deres projekter: Fra plastikforurening i verdenshavene, til bloddiamanter, ytringsfrihed – og madspild.

”Eleverne har arbejdet engageret og selvstændigt. De har tilegnet sig ny viden, anvendt den og nu også delt med rigtig mange nysgerrige gæster”, siger Camilla Uhre Fog, skoleleder på den Internationale Skole i Billund, og tilføjer ”ISB har nogle fantastiske undervisere der både udfordrer og guider eleverne gennem sådan et forløb”.

Den store udstilling markerer overgangen fra 4. til 5. klasse i IB-systemet. Viceskoleleder Charlotte Nørballe Andersen tilføjer ”Udstilingen er et imponerende resultat af en lang og god proces, hvor eleverne driver et projekt fra idé til færdig udstilling. De erfaringer og kompetencer de får ved at arbejde projektorienteret, kommer de i høj grad til at trække på resten af livet” skiver skolen i en pressemeddelelse.

Foto: Den internationale skole i Billund

Foto: Den internationale skole i Billund

Foto: Den internationale skole i Billund

Foto: Den internationale skole i Billund