Radikal optimisme – De Radikale i Billund Kommune har haft generalforsamling

”I det sidste år har der været en pæn aktivitet og en mindre medlemsfremgang. Men vi forventer et travlt forår og er optimistiske med hensyn til de forestående valg til EU-Parlamentet og til Folketinget” – sagde Hans Jørgen Skriver i formandsberetningen på generalforsamlingen i Radikale Venstre i Billund kommune og tilføjede: – ”og vi er klar med plakater af vores folketingskandidat Daisy Nykjær-Andersen, merchandise og øvrigt udstyr, når valget snart udskrives”.

Ved valgene til bestyrelsen var der genvalg til alle poster. Det vil sige, at bestyrelsen også i det kommende år består af Palle Frank Gaspar Refsgaard, Billund, Inger Refstrup, Billund, Dawn Marie Mortensen, Grindsted, Niels Kristian Refstrup, Billund og Hans Jørgen Skriver, Grindsted. Ulla Berg Bojesen, Billund og Mogens Hargaard, Grindsted blev valgt som suppleanter. Efter den formelle del var der drøftelse af aktuelle emner i Billund Kommune ved de to byrådsmedlemmer Mads Helbo og Daisy Nykjær-Andersen skriver de Radikale Venstre i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon