LEV Billund cyklede to ruter i Grindsted tirsdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Omkring 30 var mødt op foran MAGION i Grindsted kl. 18.30 da LEV Billunds nye aktivitet for udviklingshæmmede var igang for anden gang.

Den første gang det cykling som aktivitet for udviklingshæmmede var igang var 12 på forhånd tilmeldte, men ialt var de oppe på omkring 26 deltagere , inkl.seks frivillige.   Turene gik rundt i Grindsted på stier, og blandt andet også rundt om Tronsøen.

Her anden gang aktiviteten blev afholdt var der omkring 30 inkl. de frivillige, og den ene tur gik rundt om Engsøen, mens den anden tur gik rundt om Tronsøen.

Der er sendt invitationer ud til alle bofællesskaberne i Grindsted, og selvom ikke alle tilmelder sig er de velkomne til at tage med på cykelturene.

Mette Andersen er formand for LEV Billund, og hun fortæller til Netavisen Grindsted at de næste fem tirsdage kører man også fra MAGION kl. 18.30.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Mette Andersen, formand for LEV Billund – Foto: René Lind Gammelmark

 

OM LEV:
LEV er en privat landsdækkende forening for mennesker med udviklingshæmning, pårørende og andre interesserede – dannet i 1952.

Det økonomiske grundlag for LEVs arbejde skyldes i høj grad støtten fra foreningens i dag ca. 10.000 medlemmer og andre interesserede. LEVs årlige landsindsamling – Forglemmigej-dagen – finder sted den sidste fredag i august. LEV modtager desuden offentlig støtte i forbindelse med specifikke projekter.

LEV er organisatorisk opbygget af et antal kommunekredse og et antal tilknyttede landsdækkede foreninger, der arbejder for mennesker med udviklingshæmning og deres pårørende.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II gav i juni 2001 tilsagn om at være protektor for LEV.

Dronning Margrethe overtog dermed protektoratet efter Dronning Ingrid, der var Landsforeningens protektor fra 1966 og frem til sin død i november 2000.