To ruter til årets Engsø-løb – 7.5 km som de sidste 43 år og en ny 2 km rute.

Foto: René Lind Gammelmark

Engsø-løbet afholdes i år for 44. gang – og efter mange forespørgsler laver vi nu en ny begynderrute på 2 km.

Vi har gennem årene syntes, at en rute var nok, da løbet jo ikke er blandt de længste, men mange nybegyndere har givet udtryk for, at 7,5 km. lige er i overkanten. Dette imødekommer vi som sagt nu, hvor vi tilføjer en distance på 2 km.

Engsø-løbet bliver i år d. 16. juni, hvor startskuddet lyder til et af kommunens største enkeltstående motionsarrangementer. Og vi mener hele kommunen, alle postnumre og kroge er repræsenteret, og vi har også deltagere fra ”nær og fjern”, så måske kan man give en gammel klassekammerat ”baghjul”.

Der er åbent for tilmeldinger til løbet, og det foregår via vores hjemmeside. Hvis man ”bare deltager for sig selv” kan man lige så godt få tilmeldingen klaret nu – har man planer om at samle et hold, ja så har man også tid nok til at få klaret dette.

Fristen for tilmelding er tirsdag d. 4. juni – og vi tager altså ikke imod eftertilmeldinger, og heller ikke tilmeldinger på løbsdagen – så det er bare om at få sig tilmeldt senest 4. juni, hvis man ønsker at være med i Engsø-løbet.

Vi har traditionelt mange hold med i løbet indenfor de forskellige kategorier: firmahold, skolehold, foreningshold og familiehold. De tilmelder sig også via hjemmesiden. Hold på over 10 deltagere kan få en speciel kode før de tilmelder sig – kontakt os på info@engsolobet.dk

Holdkaptajnerne for de seneste 4 år har modtaget materiale, så det er bare om at gå til sin holdkaptajn, hvis man løber for hold.

Man kan se mere om løbet på www.engsolobet.dk

I 40 år har Den Jyske Sparekasse været hovedsponsor for Engsø-løbet, og vi er glade for, at Den Jyske Sparekasse igen år har valgt at være løbets hovedsponsor. Uden denne hjælp vil det være næsten umuligt, at skabe det løb som vi alle kender for noget godt og socialt skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.