Årets Brandmand i Grindsted 2018 – har været brandmand siden 1982

Deltidsbrandmand Tommy Kristensen sammen med Tillidsrepræsentant Gunnar Melchiorsen - Foto: René Lind Gammelmark

Tommy Kristensen startede som deltidsbrandmand hos Falck i Grindsted i 1982. Han er oprindeligt uddannet automekaniker ved daværende Opel i Borgergade i Grindsted. Har være udsendt til Cypern i 4 år som en del af FN’s Fredsbevarende styrke og de sidste 20 år har han arbejdet på Dupont.

Konkurrenceholdet
Siden 1983 har Tommy været en del af det lokale internationale Brandmands-konkurrencehold under CTIF. Det betyder at han med konkurrenceholdet har deltaget i konkurrencer, blandt andet 9 OL for brandmænd indtil konkurrenceholdet blev nedlagt sidste år.  Som deltager af konkurrenceholdet har han været i Finland, Tyskland, Polen, Østrig, Jugoslavien og Kroatien.

Fritid
I fritiden er det Campingvognen på Randbøldal Camping der bliver brugt tid på, når han ikke er på job som deltidsbrandmand.

Årets Brandmand
Brandmændene på Falck stationen i Grindsted indstiller hvert år en person til titlen Årets Brandmand. I 2018 var det Tommy Kristensen der blev valgt.

Tommy har et kælenavn:   “Bertha Chauffør”, og det navn har han fået fordi de kalder tankvognen for Bertha og da Tommy er en dygtig tankvognschauffør fik han det føromtalte kælenavn.

+