MAGIONs julekoncert bliver en festlig og swingende affære med Anders Blichfeldt

Den 13. december 2019 præsenterer MAGION Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel versioner af klassiske julesange.

landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der med Christmas Gospel lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Koncertstart er kl. 20. og billetterne kan købes fra 295 kr. inkl. gebyr. MAGION Café planlægger en lækker julebuffet som kan købes til 205 kr. Billetsalget starter den 24. april.

Læs mere om koncerten på www.magion.dk eller på www.andersblichfeldt.com