Rockband fra Grindsted beder om hjælp, så de kan komme til Smukfest

Foto: Peter Langwithz Smith

De Frigjorte, som bl.a. består af medlemmer fra Grindsted – er blevet udvalgt til at være med i en aftemnings konkurrence, om en plads på årets Smukfest.

Bandet har på trods af deres relativ korte karrierre, allerede opnået en del milepæle og har foruden flere anmelderroste demoer, samt udgivelsen af debutalbummet ”Ja tak” i August 2018. Ud over det har bandet optrådt på bl.a. Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsø Festival og Nakkefestival.

”Vi håber der er nogen som vil hjælpe os med at stemme, så vi kan prøve at komme til Smukfest. Royal Beer laver mange gode ting og har før hjulpet med intervew, så vi er super glade for at de har valgt at tage os med” udtaler bandets guitarist og sanger, Kurt Sørensen fra Grindsted skriver bandet i en pressemeddelelse.

Hvis man vil hjælpe bandet, skal man klikke Klik her for at stemme på De Frigjorte. Det er gratis, man skal ikke oplyse emailaddresse og andet og det tager max 2 sekunder.

De Frigjorte 

Gedigen, dansksproget guitarrock!

– KarriereKanonen

De Frigjortes musik er blevet rost, som en solid blanding af Magtens Korridorer, Gasolin’, tilsat en mere rocket guitarlyd, som leder tankerne hen på D-A-D.

Selv betegner bandet sin musik som Erik Balling-rock og bandets skæve sangtekster og imponerende visuelle live-show, har også vist sig at fungere som stensikker underholdning på flere af landets store festivaller i både 2017 og 2018.

Bandet har haft fornøjelsen af at spille til: Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsøfestival, Ikast Musik, Horsens statsfængsel, Nakkefestival, Vibstock, Mark’a’nt festival, Vedstedsøfestival, Made In Esbjerg, Furesø Festival m.m.

Bandets debutalbum, Ja Tak!, som udkom i August 2018 – kan streames via Spotify,  ved at klikke her

Klik her for at se deres video på YouTube

Klik her for at se De Frigjorte’s facebookside