Se de mange billeder fra det flotte Flying Superkids Show i Lalandia

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag eftermiddag var 870 publikummer i Lalandia i Billund for at se Århusianske “Flying Superkids” flotte show.

26 børn var på scenen, og Lars Godbersen fortalte publikum at de i alt har 55 flyvende superbørn i alderen 7-21 år med i truppen, men da børnene også går i skole og skal kunne komme med til ting sammen med deres familie så skifter det lidt mellem hvem der er med. De har også en lærer med når de er på turne i længere tid.

Interview med Lars Godbersen
Flying Superkids er startet af Lars Godbersens forældre tilbage i 1967 og er flagskibet i den almene gymnastikforening “Gymnastikgården” der ligger i Århus.
Lars var med rundt med Flying Superkids fra han var 4 år i 1982.  Som 13 årig blev han selv Flying Superkids, og i 2007 overtog han ledelsen af Flying Superkids efter sin far. I 2013 kom Jimmy Enoch til Flying Superkids, og nu har han ansvaret for produktionen. Det er vigtigt at publikum for samme oplevelse uanset om det er i Fredericia eller Billund de ser Flying Superkids. Showet bliver vist i over 35 lande og hvert år bliver der fornyet dele af showet. Forestillingen i Lalandia Billund var en i en serie på fire forestillinger, og mandag er det Fredericia der står for tur til et udsolgt show.

Klik på de mange billeder under artiklen for at se dem i stor størrelse.