Byggeriet af WOW Park i Billund er nu for alvor igang

PR-FOTO Lasse Hyldager

WOW PARK Billund har nu klippet snoren og sat opførelse af en ny attraktion i Børnenes Hovedstad i gang. Planerne har været længe undervejs, og som de første forårsblomster piblede frem, begyndte byggeriet af den nye WOW PARK. Nu er forårsblomsterne i fuldt flor – og dermed er også snoren til det helt store byggeri klippet.

– Vi glæder os helt vildt til at åbne i Billund til næste år. Vi har netop fået de sidste godkendelser fra myndighederne i hus, så nu går byggeriet ind i den næste fase, hvor tingene rigtig tager fart, siger Jacob Hindhede, der er en af de to brødre bag WOW PARK.

– Alle vores idéer og drømme om at skabe en legepark i naturen, hvor legens magi er i centrum, er nu blevet til en helt konkret virkelighed. Vi kommer til at opføre et udendørs legemekka fyldt med spændende og eventyrlige forlystelser, hvor bevægelse, frisk luft, leg og læring går op i en højere enhed, tilføjer han.

Der kommer for alvor til at være fart over feltet henover det næste år, så parken kan blive klar til åbning i  bededagsferien 2020. Mange ting skal gå op i en højere enhed: Allerede nu er de store maskiner rykket ind på de ca. 28 HA. Vi flytter faktisk en masse træer rundt i parken også fra andre steder i Billund, der bygges store pilelabyrinter, trætophuse, kæmpenet, og der opføres restaurant, butik, entrebygning, ishus, massevis af toiletter og meget mere. Inden længe kommer der et hegn op omkring byggeområdet, så vi kan sørge for en god sikkerhed på byggepladsen, så vi fuldt ud kan koncentrere os om at etablere og skabe rammerne for endnu en fantastisk legeoplevelse i Billund, siger Jacob Hindhede.

Det er to år siden, brødrene Jacob og Aage Hindhede begyndte det indledende arbejde med WOW PARK Billund, der er klar til at tage imod gæster fra næste forår. Er man nysgerrig efter at vide, hvad WOW PARK er for en størrelse, så kan man allerede nu besøge WOW PARK Skjern, som netop er åbnet efter vinteren. Her kan man se og prøve de sjove legeoplevelser højt oppe i træerne, mellem træerne og under trækronerne skriver WOW Park i en pressemeddelelse.

– WOW PARK er en anderledes forlystelsespark i naturen for hele familien. Et sted hvor hjertet er motoren, som skaber den gode oplevelse, siger Jacob Hindhede.

– Vi har lavet en hel skov af forlystelser, som får legebarnet frem i både voksne og børn, når de kan gå fra trætop til trætop. Sådan er det i parken i Skjern, og sådan bliver det også i Billund i endnu større målestok, fortsætter han med et smil.