Flytter tro bjerge eller flytter bjerge troen ? foredrag i Billund Kirke

Pr-Foto: Folkeuniversitetet i Billund

Folkeuniversitetet i Billund har onsdag den 24. april kl. 19.30 i Å-Fløjen, Billund Kirke foredrag med Sogne- og Sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen fra Aalborg Universitetshospital.

Ruth Østergaard Poulsen har gennem 18 års som sygehuspræst haft samtaler med mange patienter i alvorlig krise, og derigennem opnået en god indsigt i, hvad der typisk sker med menneskers tro, når ulykken rammer. Noget sker der altid. Man siger, at tro flytter bjerge. Det sker desværre langt fra altid. Derimod sker der ofte det, at de ”bjerge” vi møder i vort liv, rokker ved troen. Det billede, vi gik og havde af Gud, viste sig ikke at holde. Og hvad er så hjælpen ?

Tilmelding og læs mere på fubillund.dk