The Boss kommer til Grindsted igen

PR-Foto

Grindsted Musikforening er glade for, at det endnu engang er lykkedes, at få The Boss til Grindsted.

Godt nok er det ikke Bruce der kommer – men det er tæt på… The Boss spiller nemlig Springsteen, så hvis man lukker øjnene og kun lytter efter, vil man have vanskelligt ved at høre forskel. Vi har efterhånden haft fornøjelsen 3 gange – og hver gang har publikum været meget begejstrede – for at sige det mildt.

Undertegnede har efterhånden oplevet et væld af koncerter – og også mange kopibands. Nogle gange tænker og siger jeg: hvorfor h…. blev de ikke bare hjemme og hyggede sig i kælderen? Sådan har jeg det ikke med The Boss! De leverer altid en super koncert – og hver gang med nye nuancer i deres optræden.

Sidste år spillede de til Musik i Gryden, og efterfølgende har Grindsted Musikforening fået en del henvendelser på, at The Boss må vi da godt få til byen igen.

Det gør vi så: Lørdag d. 18. maj kl. 20.00      

Spillested: Magion, Tinghusgade, 7200 Grindsted

Billetsalg: Magion.dk

Der vil være mulighed for, at tilkøbe koncertmenu i Magion skriver Grindsted Musikforening i en pressemeddelelse.