Mød den mobile politistation ved Magion Torsdag den 25. april 2019

Foto: René Lind Gammelmark
Torsdag den 25. april 2019 fra kl. 18.00 til 20.00 kan du møde Den mobile politistation ved MAGION på Tinghusgade 15 i Grindsted.

Politiet kigger løbende forbi over hele politikredsen med deres mobile politistation. De indbyder borgerne til en spontan snak om det, der nu måtte optage borgerne lige der, hvor de holder. Det kan være om politibetjening, tryghed og eventuelle konkrete behov eller problemer, som borgerne oplever.

De kommer for at lytte og være i dialog med borgerne. Det ved de efterspørges og de håber at hele deres palette at politiydelser bidrager til en rigtig god oplevelse af tryghed. For der er jo trygt og godt at være i Grindsted, men måske kan det alligevel gøres lige en tand bedre?