Så er Sdr.Omme’s nye Fakta åbnet

Foto: René Lind Gammelmark

Kl. 8 bød John Hornbech Christensen der er kædedirektør for Fakta i Danmark og butikken i Tyskland, de fremmødte kunder velkommen til Sdr.Ommes nye dagligvarebutik.

Kædedirektør John Hornbech Christensen, Fakta – Foto: René Lind Gammelmark

Herefter var der 1. viceborgmester Per Nyhus der holdt åbningstale hvorefter han klippede snoren til butikken.  

1. viceborgmester i Billund Kommune Per Nyhus klipper snoren mens butikschef Kis G. Jensen ser på – Foto: René Lind Gammelmark

Omfattende renovering.
Det er en stor renovering der i de seneste måneder har været i gang i lokalerne hvor Super Brugsen lå indtil den lukkede den 17. februar i år.

I den gamle Super Brugsen skulle man gå til højre for at komme ind i butikken, det er nu vendt, så man skal gå til venstre. Det er dog ikke den eneste ændring, alt er blevet frisket op, nyt gulv, loft og vægge malet, nyt inventar mv. Det er en meget mere lys butik der nu er kommet til byen.   

Foto: René Lind Gammelmark

Butikschef kommer fra Vildbjerg
Faktas butikschef Kis G. Jensen er ikke uvant i en Fakta, hun har de sidste 18 år stået i spidsen for butikken i Vildbjerg. Da hendes chef spurgte hende om ikke det var noget med at blive Butikschef i Sdr. Omme tænkte hun lidt over det, og synes det var på tide der skulle ske noget nyt så derfor tog hun imod tilbuddet om jobbet. Butikken har på nuværende tidspunkt 16 ansatte fordelt på fuldtids og deltidsmedarbejdere.

Butikschef Kis G. Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Den tidligere Brugsuddeler Danjel Diemar har overtaget Kis’s job som Butikschef i butikken i Vildbjerg.

Klik på de mange billeder under artiklen for at se dem i stor størrelse.