GGIF serie 2 herre fodboldhold mødte BK06 Esbjerg i Esbjerg mandag

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag var Grindsted GIF Serie 2 fodboldhold i Esbjerg hvor de mødte BK06 og spillede uafgjort.

Efter 51 minutter scorede Jesper Dahl Schmidt mål
Efter 87 minutter udlignede Esbjerg til 1-1

Kampens spiller: Oliver Jakobsen

GGIF Stillede med nedenstående hold
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Kevin Rajakumar
Oliver Jakobsen
Martin Thimes
Christian Andreas Hansen
Kasper Knudsen
Simon Poulsen
Jesper Dahl Schmidt
Kenni Jensen
Christoffer Wutborg
Emil Hergott
Sebastian Svejstrup 

​Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

INDSTILLINGEN FEJLEDE IKKE NOGET
Og vi brugte vores energi på fodboldspillet, ikke alt muligt andet. Det kan man ikke just sige om modstanderen, der havde en ret så “energisk” tilgang. Og det blev ind i mellem til ret hårdt spil og en masse pres på dommeren, der helt sikkert har fået renset øregangene efter en noget teatralsk forestilling i Veldtofte, hvor jeg må rose mine spillere for alle at holde hovedet koldt, for der var en del situationer, hvor man godt kunne lade sig “rive med”.

Efter sidste rundes nederlag hjemme mod IF92 blev der steppet op over hele linjen, og alle knægte fightede deres bedste mod en voksen modstander, der også arbejdede hårdt for sagen. Begge halvlege er ret så lige, men med mere tur i den havde vi haft en føring til pausen, da. bl.a. farlige Christian Andreas Hansen havde et stor chance tæt på mål. Vores føringsmål sættes ind af hårdtarbejdende Jesper Dahl Schmidt, der efter er par returbolde omkring modstanderens felt insisterende får sat trumf på. Spillet bølgede frem og tilbage uden at vi blev helt farlige, og i slutfasen måtte vi konstatere, at der skulle et fremragende langskudsmål til at passere vores dygtige keeper Martin Kongsager, der med stor autoritet igen var en klippe i feltet.

Denne eftermiddag var det holdet der leverede en ret så solid indsats, som i vores egen optik burde have kastet tre point af sig. Desværre ikke denne gang.
Vi skal i ilden igen allerede torsdag, hvor vi tager i mod Skjern GF, og det bliver en ganske anden type fodboldkamp. Heldigvis.

Efter sidste rundes nederlag hjemme mod IF92 blev der steppet op over hele linjen, og alle knægte fightede deres bedste mod en voksen modstander, der også arbejdede hårdt for sagen. Begge halvlege er ret så lige, men med mere tur i den havde vi haft en føring til pausen, da. bl.a. farlige Christian Andreas Hansen havde et stor chance tæt på mål. Vores føringsmål sættes ind af hårdtarbejdende Jesper Dahl Schmidt, der efter er par returbolde omkring modstanderens felt insisterende får sat trumf på. Spillet bølgede frem og tilbage uden at vi blev helt farlige, og i slutfasen måtte vi konstatere, at der skulle et fremragende langskudsmål til at passere vores dygtige keeper Martin Kongsager, der med stor autoritet igen var en klippe i feltet.

Denne eftermiddag var det holdet der leverede en ret så solid indsats, som i vores egen optik burde have kastet tre point af sig. Desværre ikke denne gang.
Vi skal i ilden igen allerede torsdag, hvor vi tager i mod Skjern GF, og det bliver en ganske anden type fodboldkamp. Heldigvis.