Kom til DM Sprint i Grindsted i weekenden den 25. og 26. maj.

DM Sprint er for alle, der synes det er sjovt at løbe byorienteringsløb. I år bliver det dog noget specielt, da løbet ikke alene henvender sig til danske orienteringsløbere. DM Sprint i Grindsted får nemlig deltagelse af flere udenlandske landsholdsløbere. Når det er interessant for dem at komme til Grindsted, skyldes det, at VM i byorienteringsløb afvikles i Trekantområdet fra 6. – 11. juli 2020.

VM-arrangørerne tilbyder derfor i ugen 18. – 26. maj WOC (World Orienteering Championships) Training Camp 1, til nationer, der vil forberede sig til VM i 2020.

Training Camp 1 begynder med Fynsk Sprint Cup i weekenden 18. – 19. maj i Odense. I ugen op til den afsluttende DM-weekend i Grindsted tilbydes højkvalitetstræning 7 steder i regionen inklusive en træning i Horsens i det den nye VM-format Knock-Out Sprint.

Se mere om WOC Training Camp 1 her: http://www.woc2020.dk/wp-content/uploads/2019/01/Invitation-training-camp-1.pdf

Se mere om DM Sprint her: http://okgorm.dk/dm-sprint-2019-grindsted-by/

Tilmelding foregår her, vælg Maj under fanen og gå ned til den 25. og 26. maj

SE VIDEO