Lalandia åbner nyt food hall-koncept i Billund

PR-Foto

Madoplevelsen i Lalandia i Billund har fået et markant løft via en gennemgribende ombygning af restauranten i centrets vandland, Lalandia Aquadome. Det nye spisesetup er inspireret af den populære food hall-trend, og gæsterne kan derfor nu vælge mad fra tre forskellige internationale køkkener.

 

I Lalandia i Billund har man netop lagt sidste hånd på feriecentrets nye restaurantkoncept – Food Court. Lalandia har nytænkt hele madoplevelsen i centrets Aquadome med inspiration fra den populære food hall-trend, som gennem de senere år har vundet indpas i især de største danske byer.

Det nye restaurantkoncept er inddelt i tre internationale køkkener: Et italiensk, et amerikansk og ikke mindst et asiatisk, der matcher vandlandets tropestemning.

– Vi har ikke alene haft en ambition om at hæve spiseoplevelsen i vores Aquadome i forhold til udvalget, tilberedningen og præsentationen af selve maden, men også i forhold til selve rammerne for spisningen, hvor vi har arbejdet på at skabe nogle flere afskærmede områder, hvor familien kan trække sig lidt fra vandlandet, mens de nyder maden, fortæller adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Inddelingen i de tre forskellige køkkener har blandt andet krævet en ombygning af selve køkkenet. Hvor al tilberedningen tidligere var samlet centralt, har man nu vendt køkkenet om, så tilberedningen af det enkelte køkkens mad foregår umiddelbart bag den pågældende court. Eksempelvis bliver de italienske pizzaer altså tilberedt lige bagved den italienske court.

– Det har været en omfattende ombygning, som resulterer i, at vi både får et rigtig godt flow i køkkenerne og en bedre synliggørelse af vores tilberedning og vores mad. Gæsterne kan se det mad, de kan vælge imellem. De kan dufte det og se, at det er friskt og lækkert, ligesom det er tilfældet ved street food, siger food and beverage manager i Lalandia, Bjarne Bach Hansen.

Investeringen i den nye Food Court tæller også helt ny udsmykning og tematisering i gæsteområdet samt en stor ny tropeterrasse med panorama-udsigt over hele Aquadome.

– På den nye tropeterrasse, der ligger på første sal, kan man trække sig lidt fra Aquadome og dase med en iskold forfriskning og en god bog, eller det man ellers lige har lyst til, mens resten af familien giver den gas i vandet, lyder det fra Bjarne Bach Hansen i en pressemeddelelse fra Lalandia

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.