Kom gratis til Speedway i Grindsted på Onsdag

Foto: René Lind Gammelmark

Billund Kommune inviterer til gratis top speedway for syvende år i træk
Borgerne i Billund Kommune er for syvende år i træk inviteret til  årets første speedwaymatch i  Metal Speedway League på Kjærgaard Speedwayarena på Blåbjergvej. Billund Kommune har købt matchen, og der er gratis adgang efter først til mølle princippet.   

Årets første match køres på onsdag den 1. maj, og modstanderen er sidste sæsons sølvvindere fra Slangerup. De to hold mødtes også i sæsonpremieren sidste sæson, hvor omkring 2.000 tilskuere fik en forrygende match og en hjemmesejr på 49-38 at glæde sig over. 

Hans Andersen debuterer for Grindsted mod vild Polak

  • Vi håber naturligvis på en gentagelse, og der er ingen tvivl om at kommuneløbet er en kæmpegevinst i forhold, at vi kan starte sæsonen med et Stadion fyldt af tilskuere. Det betyder alt for vores kørere, men derfor bliver det stadig svært, for selv om Slangerup i onsdags indledte med et 40-47 nederlag i Holsted, så viste deres polske a-kører Bartosz Zmarzlik skræmmende styrke og scorede 21 point, fortæller direktør for GSK Liga. Michael Bach Nielsen.

Grindsteds hold til 2019 sæsonen, hvor der er i alt seks hold i den bedste række, byder på en række ændringer, og klubbens A-kører er den danske veteran Hans Andersen, der skifter til Grindsted fra de danske mestre fra Region Varde. Derudover har klubben netop offentliggjort, at den unge Australske mester Max Fricke er klubbens anden A-kører, mens resten af truppen primært er talentfulde danske kørere. 

Kom tidligt og oplev talenterne
Udover topspeedway byder årets første match også på mulighed for at se talenterne fra Grindsteds 50 CC og 80 CC i aktion, når de klokken 17.30 kører opvisningsheat inden Borgmester Ib Kristensen byder velkommen til topspeedway.

Selve matchen starter klokken 18.00 og efter løbets afslutning er der mulighed for, at tilskuerne kan gå en tur i ryttergården for at møde kørerne og få en snak og/eller en autograf.

Kommuneløb giver nye speedwayfans
Det er syvende år i træk Billund Kommune er vært for sæsonens første speedwaymatch, og der plejer at være totalt fyldt på Kærgaard Speedwayarena til kommuneløbet.

  • Grindsted Speedway kører i den bedste danske række og er sammen med Gyttegård Golfklub de to eliteklubber i vores område lige nu. I den aftale vi har med klubben har vi sikret gratis adgang for borgerne til årets første løb, og det har givet mange gode oplevelser for et fyldt speedwaystadion gennem årene, siger Borgmester Ib Kristensen.
  • Der er ingen tvivl om, at en af årsagerne til at vi er en af de klubber, der har flest tilskuere er kommuneløbet som gennem årene har givet mange deres første speedwayoplevelse og fået dem til at komme igen, siger Michael Bach Nielsen.

Der er plads til omkring 2.500 tilskuere på Kjærgaard Speedway Arena, hvor porten åbnes klokken 17.00 og hvor der er adgang efter først til mølle princippet skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.