Bog & idé/Legekæden i Grindsted fejrer fødselsdag med masser af stærke tilbud

Foto: René Lind Gammelmark

Fra tirsdag den 30. april inviterer Bog & idé til fødselsdagsfest i butikkerne med masser af stærke tilbud i alle kategorier, lige fra populære brætspil og krimier til perler og printerpatroner.

Bog & idé/Legekæden i Grindsted inviterer tirsdag den 30. april til fødselsdagsfejring med masser af gode tilbud til både børn og voksne. Kataloget kan afhentes i butikken eller ses online. Kataloget bliver ikke husstandsomdelt.

 ”Vi glæder os til et brag af en fest med masser af gode fødselsdagstilbud til kunder i alle aldre og med mange forskellige interesser,” siger Brian Hansen fra Bog & idé/Legekæden i Grindsted.

 Danmarks største boghandel
 Bog & idé/Legekæden i Grindsted er en del af Danmarks største boghandler-kæde med 125 butikker i hele landet.

Det særlige ved Bog & idé-kæden er, at alle butikkerne har en stærk, lokal forankring med ejere, der er kendte ansigter i lokalmiljøet. Samtidig er butikkerne samlet under kædekontoret Indeks Retail, hvad der bl.a. effektiviserer indkøb, administration og sætter turbo på ny udvikling, f.eks. af det stærke, fælles website.

Seneste web-tiltag er Bog & idé’s nyudviklede gaveshop, hvor kunderne kan få sendt tidens mest populære bøger og brætspil ud som express-gave lige til døren – akkurat som en buket blomster.

Indeks Retail er i øvrigt også kædekontor for legetøjsforretningerne i Legekæden.

Samarbejdet på tværs af Bog & idé og Legekæden har betydet, at en del Bog & idé-butikker på det seneste har udviklet sig til kombi-butikker, der således har alle de klassiske Bog & idé varer, men samtidig har endnu mere at byde på, når det gælder kreativ leg.

Lige nu er der 17 såkaldte kombi-butikker – og flere er på vej. Bog & idé tilbyder kunderne 365 dages byttegaranti på tværs af kæden skriver Brian Hansen i en pressemeddelelse.