Spis og Støt for den gode sag ! – Vorbasse Fritidscenter 26. april 2019

Ronnie Olesen, Andrea Lykke Oehlenslæger, Niels Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

Fredag aften havde 84 valgt at tage turen til Vorbasse Fritidscenter hvor der spisning med koncert bagefter.  

Kl. 18.00 blev der serveret buffet der var lavet af Vorbasse Fritidscenter. 

Kl. 19.30 var det så tid til den musikalske del, og her var det sangerinden Andrea Lykke Oehlenslæger der blev akkompagneret af Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Billetterne til 198,- kr. pr stk. for Buffet, kaffe og sødt ekskl. drikkevare skulle bestilles på forhånd.

Aftenen var arrangeret af Stafet for Livet Billund og overskuddet fra aftenen gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

FAKTA
Andrea Lykke Oehlenschlæger stammer fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm. Andrea har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og som gæstesolist til julekoncerter med Stig Rossen, og så har hun ydermere optrådt for hendes majestæt Dronning Margrethe.

Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov har levet som musiker størstedelen af sit 40-årige liv. Han er jo kendt som kapelmester og arrangør i mange sammenhænge, herunder kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer. Han har også flere gange med stor succes optrådt sammen med Andrea Lykke, så man kan glæde sig til en rigtig dejlig forårsaften med dejlig mad og sprøde toner – og det hele i en god sags tjeneste!

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.