Grindsted Speedwayklub godt tilfreds med tilslutning til Race Day

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag have Grindsted Speedwayklub Race Day, hvor børn mellem 4 og 11 år kunne komme og prøve en speedwaycykel.

Race Day er et landsdækkende arrangement hvor børn mellem 4 og 11 år kan prøve kræfter med motorsporten. Grindsted Speedwayklub deltog også igen i år i dette arrangement hvor omkring 30 var ude og prøve en speedwaycykel på banen i Grindsted.

Gratis IS på onsdag til deltagerne
Formanden for Grindsted Speedwayklub var i rigtig godt humør og fortalte Netavisen Grindsted at alle de børn der havde prøvet en pw lørdag til Race Day , kunne komme til Speedwaymatchen på Onsdag hvor Grindsted kører første Superligamatch på hjemmebane og møder Slangerup. Børnene skal bare henvende sig i klubhusets kiosk, så vil de få en is.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.