Grindstedpige vinder Guld ved Berlin Open

Grindstedpigen Caroline Bjerring Rasmussen deltog i denne week-edn ved Berlin Open der er en stor international Taekwondo turnering.

Her vandt Caroline Guldmedalje, og i kvartfinalen mødte hun en tysker og kommer bagud fra start. I anden omgang får hun dog indhentet det og okommer rigtig godt med i kampen. Til sidst vinder hun overlegent kampen med 28-12.

I semifinalen mødte Caroline en tysker som hun kæmpede taktisk imod og vandt sikkert 17-10.

I finalen møder hun en rigtig dygtig tysk kæmper, og de kæmpede lige hele kampen igennem. Efter tredje runde stod de lige med 4-4, så vi kommer ud i en fjerde runde hvor den der først scorer point vinder.  Caroline presser godt på og ender med at vinde kampen.

 

Caroline får støtte fra følgende sponsorer: TalTanja, Grindsted VVS, Lucullus, MT Gulve og Gardiner, HJK Isolering, HOME Grindsted samt Backyard Burger