Kim Larsen sange med Ole Gas fredag aften på Li’Glad Day & Nightlife

PR-Foto

Da Kim Larsen døde, hyllede vi ham på Liglad Day & Nightlife  Lørdagen efter med hans musik og billige kolde øl ligesom han ville have det J Her blev vi enige om at vi skulle finde Danmarks bedste Kim Larsen fortolkere.  Vi fandt frem til Ole Gas som heldigvis have en fredag fri, vi skyndte os at booke ham og nu kommer han på Fredag og er klar til at skabe en fantastisk fest med musik alle kan synge med på skrive Li’Glad Day & Nightlife i en pressemeddelelse.

Ole Gas
Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen fortolkere vi har i dette land. 

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om det er Hr Larsen selv der står på scenen – og som mange publikummer og arrangører har udtalt. ”Han er entertainer af storformat”

Ole Gas er også frontfigur i det populære Ole Gas Band. Her spiller han sammen med 4 musikalske og kompetente musikere fra det Aalborgensiske musikmiljø og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jam bands. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100 % live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed når det ene gode Hr Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Som pressen tit har skrevet om Ole Gas: Herfra kan vi kun sige at Ole Gas er en sand fornøjelse , både øjne og øre skal opleve ham live.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.