Charming Kiss på jagt efter titlen ”Årets hest”

Foto: Kjeld Mikkelsen

Torsdag den 8. maj er der igen travløb på Billund Trav
Kredsen omkring Charming Kiss udtalte ved årsskiftet at målet med den fine vallak var at jagte titlen ”Årets hest” på hjemmebanen i 2019. Hidtil er det i årets fire starter på hjemmebanen blevet til 3 flotte sejre, og meget tyder på, at en ny kan være på vej i dagens 4. løb, når Billund Trav på torsdag kl. 17.00 afvikler et 8 løbs stort program. Her skal Charming Kiss med sin faste makker ejersønnen Mads Hjortsballe jagte årets fjerde triumf i løbet om ”Christian Pedersens Vandrepokal”. Feltet tæller i alt 11 heste og skal nogen byde Charming Kiss op til dans, må det bl.a. være Amerian med formkusken Bent Svendsen i vognen.

Åbent løb om ”Vejle Kommunes Ærespræmie”
Vejle Kommune har siden banens åbning i 1971 bakket op om travsporten i Sydjylland. Torsdag skal 10 ekvipager dyste om kommunens ærespræmie i 3. løb – V5-spillets 1. afdeling. Det kan blive en indledning på V5-spillet, der kræver bred gardering. Vort bud på sejren bliver Dickson Shadow eller Bjarne B P. Men flere står på spring for at løbe med sejren i et af dagens signaturløb.

Dagen sluttes som vanligt med et spændende ponyløb, hvor ungdomskuskene skal ud at opleve suset. Der er atter fri entre til dagens løb skriver Billund Trav i en pressemeddelelse.