GGIF Håndbold kårede årets fightere og spillere 2018/2019 & Årets træner og energibundt

Privatfoto

Fredag den 3. maj blev årets spillere og fightere kåret på GGIF håndbolds U10-u18 hold.  Samtidig blev årets træner, rookie og energipokalen overrakt.

Årets Spillere

U10 piger

Årets fighter U10 pige C: Louise Kristiansen
Årets fighter U10 pige B: Caroline Arbjerg
Årets fighter U10 pige A: Signe Strebøl
Årets spiller U10 piger: Yasmin Koka

U10 drenge
Årets fighter U10 drenge: Frederik Rahbek
Årets spiller U10 drenge: William Christoffer Nielsen

U12 pigerne
Årets fighter U12 pige B: Sofie Rauff
Årets fighter U12 pige A: Katrine Holm
Årets spiller U12 piger: Anna Nissen

U12 drenge
Årets fighter U12 drenge: Max Riemann
Årets spiller U12 drenge: Nikolaj Kjær

U14 pigerne
Årets fighter U14 pige B: Ida Ebbesen
Årets fighter U14 pige A: Anne Lea Kortegaard
Årets spiller U14 piger: Signe Appel

U14 drenge
Årets fighter U14 drenge B: Kamal Mohamod
Årets fighter U14 drenge A: Jonas Pedersen
Årets spiller U14 drenge: Nikolaj Nielsen

U 18 drenge
Årets fighter U18 drenge B: Mikkel Steen-Andersen
Årets fighter U18 drenge A: Rasmus Fredmar
Årets spiller U18 drenge: Sander Hafstrøm

 

Privatfoto

Årets rookier
Denne unge mand har været en del af Grindsted Håndboldklub siden han var helt lille. Som børne og ungdomsspiller. Nu har han som ung også taget trænergerningen til sig. Det har vi i denne sæson haft stor glæde og gavn af.

Han har formået gennem hele sæsonen at være der for sine spillere til hver træning og mange kampe. Kun forhindret, når han selv skulle spille. Han har formået fra første træning at skabe respekt omkring sig. Han har lært spillerne at lytte efter, når øvelserne skulle forklares… Her skal siges, at spillerne er blevet rigtig gode til at tage armstrækkere…

Han tager stor del i træningen, forbereder sig og viser øvelserne for sine spillere. Han forklarer og viser dem hvad de kan gøre anderledes, så de hele tiden rykker sig. Det er tydeligt for spillerne, at han forventer noget af dem. Han er meget pligtopfyldende, møder til tiden og tager stort ansvar som hjælpetræner. Både på og udenfor banen. Det kommer ikke bag på mig, at denne unge træner er i stand til at varetage træningen selv. Selvom hans mor var lidt bekymret i starten af sæsonen over, at der ikke var andre voksne tilstede i hallen.

Sammen med spillerne er han en rigtig drengerøv. Der høres højt musik med spillerne efter kampene i omklædningsrummet, også selvom de har tabt. Han spiller bold, leger og anvender masser af humor sammen med dem. I weekenden er han altid i hallen, hvor han er frisk på at drible ned på banen, og skyde på mål sammen med de andre børn i hallen.

Derfor vil jeg meget gerne indstille Kristian Holm, som årets ung træner 2019 for U10 drengene.  Det har været en fornøjelse at træne sammen med ham. Ham kan man altid regne med, denne anerkendelse fortjener han.

Årets energipokal
Går til en stille og smilende person, som ikke er meget i rampelyset. Personen er meget vellidt og yderst hjælpsom samt meget struktureret i sit arbejde for klubben. Personen har i mange år været med til at det praktiske omkring klubben mht. til trøjer, isposer, tape m.m.

Står klubbens trænere og mangler noget, er personen altid klar med hurtig levering, ellers kan man altid komme forbi privaten og hente eller aflevere ting. Det er en fornøjelse at kunne give prisen i år til Trine Borg, årets energipokal.

Årets træner
I en tid hvor vi mister rigtig mange breddespillere i den her aldersgruppe, har denne træner formået at skabe en perfekt blanding af seriøs træning og stærkt sammenhold. Oveni har der været et imponerende højt træningsfremmøde, samtidig så fortsætter tilgangen af spillere til dette hold. Drengene på U18 hold 2 sætter stort pris på hans arbejde. Det samme gør klubben og det har været en fornøjelse at følge holdet og træneren i hallen. Årets træner er Magnus Nørlund

Privatfoto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.