MAGION styrker bestyrelsen

Det er en dygtig forretningsudvikler og et passioneret kulturmenneske, der med Helle R. Schmahl træder ind i MAGIONs bestyrelse.

Helle R. Schmahl er direktør og medejer af Business Learning i Billund. Fra den 22. maj er Helle også en del af MAGIONs bestyrelse.  

Med Helle R. Schmahl suppleres MAGIONs bestyrelse med en bred og solid erfaring fra erhvervslivet og et stort engagement i kulturlivet. Helle kommer med en stærk kombination af faglige og personlige kompetencer, der forventes at kunne løfte MAGION.

”MAGION er bygget for at skulle være en væsentlig katalysator for udvikling i hele Billund Kommune. Fokus har hele tiden været på at skabe en positiv ramme om udviklingen af idræts- og kulturliv og ikke mindst campus-livet. Med Helle i bestyrelsen får vi en meget dygtig og team-orienteret kraft, der gør det muligt at tro endnu mere på projektet – på MAGION som et kraftcenter for hele kommunen”, forklarer bestyrelsesformand Hans Bennetzen.

Helle R. Schmahl afløser Sten Appelon-Petersen, der er flyttet til Stouby.

Helle R. Schmahl bor i Billund. Fra Billund driver Helle Business Learning sammen med hendes mand Aron R. Schmahl. Familien har boet i Billund i mange år – og er kendte og vellidte i lokalsamfundet.