Flere førstegangsvælgere skal stemme

Foto: Privatfoto

Anni Matthiesen til de studerende i Grindsted: Udnyt jeres demokratiske ret

Mandag og tirsdag morgen var det lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) at finde ved henholdsvis Erhvervsgymnasiet Grindsted og Grindsted Gymnasium & HF. Her tilbragte folketingsmedlemmet morgenen sammen med en flok frivillige, hvor de uddelte flyers til de studerende og snakkede om vigtigheden af, at man som førstegangsvælger udnytter sin demokratiske ret til at stemme.

”Det var en fornøjelse at møde de studerende i Grindsted til en snak om valget, samt vigtigheden af at stemme som førstegangsvælger. Nu går de jo en travl periode i møde med læseferie og mange eksamener. Men alligevel håber jeg, at de alle finder vej til stemmeboksen både den 26. maj til EP-valget og den 5. juni til folketingsvalget”, siger folketingsmedlemmet.

 – ”Det er et privilegie at leve i et demokratisk samfund, som Danmark. Og derfor mener jeg, at det er vigtigt, at vi alle tager demokratiet til os, engagerer os og udnytter vores demokratiske ret til at stemme. Et valg skal afspejle, hvad alle grupper i samfundet mener, ellers er jeg bange for, at visse grupper distancerer sig fra demokratiet”, udtaler Anni Matthisen i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.