MAGION Fitness har lyttet til medlemmerne

Foto: PR-Foto

Den nye holdplan i MAGION Fitness er skabt med input fra medlemmerne. Bredere udvalg, kortere hold og noget for alle er stikordene.

Holdplanen i MAGION Fitness indeholder fortsat Hit Fit Dance, Yoga og mave-lænd-balance. Der ændres heller ikke på de sædvanlige 10 timer med Cycling. Men leder af MAGION Fitness Rikke Vinbech fortæller, at man har forsøgt at skabe en bedre fordeling af holdene. Derfor er holdene spredt bedre ud i løbet af ugen og der er etableret flere formiddagshold. Noget der især er populært hos seniorsegmentet.

Samtidigt er der som noget nyt skabt30 minutters hold. De kortere hold er tiltænkt det travle medlem, som måske ikke har tid til 60 minutters træning eller som kombination med selvtræning. To store ønsker om mere kondition og styrke har resulteret i to nye hold, der allerede er startet. ”Cardio-boost” er et 30 minutters hold, der kan kombineres med et andet nyt hold, ”Styrke”. ”Cardio Boost” er med sin varierede cardiotræning til dig, der måske er træt af løbebåndet eller ro-maskinen.

”Styrke” er 30 minutter intens styrketræning med øvelser for hele kroppen. Ligesom hovedparten af holdene i MAGION Fitness er det for alle uanset niveau.

De to nye hold ledes af Lise Dyhre Nielsen, som også ugentlig varetager flere af holdene i cyclingsalen. I alt er de knap 35 hold, som kører i højsæsonen fordelt ud på alle ugens dage, og de 15 friske holdinstruktør, står altid klar til at give medlemmerne en svedig oplevelse skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.