Projekt Vækst i Gadeplan – undervisning i sociale medier

Foto: Privatfoto

En del af projektet Vækst i Gadeplan har indeholdt undervisning i brugen af de Sociale Medier, med fokus på Facebook.

Det er foregået over et par aftenen hvor 45 detailhandlere og deres ansatte har fået inspiration og undervisning i SoME med fokus specielt på Facebook, en verden hvor kunderelationer er i fokus og hvor opslag om begivenheder, samt content marketing er under konstant udvikling.

Denne undervisning er en del af projektet VÆKST til ERHVERV i gadeplan – Hvor Uffe Schmidt i spidsen kompetence udvikler detailhandler i hele Billund Kommune. Undervisningen foregik i de smukke omgivelser på Bolding Apartments hvor også Birkekær.dk har til huse, og Billund Erhvervsfremme takker Karin Birkekær Lauridsen for at hun ville åbne dørene for kursisterne.

Undervisningen stod Marianne Hestbech Witte for – med god hjælp den ene aften, fra Anne ejer af Blume samt Line ejer af By Bach

Foto: Privatfoto

 

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Privatfoto