GGIF Fodbold serie 2 mødte onsdag aften Videbæk IF på udebane.

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften mødte Grindsteds serie 2 herre fodboldhold Videbæk IF i Videbæk.

Kampen endte uafgjort 2-2.

3.: 0-1, Kenni Jensen, assist Sebastian Øhlenschlæger
84: 0-2, Martin Thimes, assist Sebastian Svejstrup
89.: 1-2
91.: 2-2

Kampens spiller: Oliver Jakobsen

Grindsteds Holdopstilling:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Christian Hedegaard Pedersen
Oliver Jakobsen
Kevin Rajakumar
Christian Andreas Hansen
Kasper Knudsen
Sebastian Svejstrup
Martin Thimes
Kenni Jensen
Marc. V. Christiansen
Jonas Bolding
Mikkel Guldbrandsen

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen:

DRØMMESTART OG MARERIDTSAFSLUTNING
Vi gjorde det igen! For anden kamp i træk. Vi var foran og endte med en 2-2’er. Men denne gang gjorde det sørme nas. Efter 88. minutter havde vi været bedst, og vi havde brændt flere rigtig gode chancer, samtidig med at vi holdt Videbæk godt fra fadet. En enkelt gang satte målmand Martin Kongsager dog sig selv på noget af en prøve, da han smed et indlæg men præsterede en fantastisk fodparade efterfølgende. Hvilken selviscenesættelse. Til kampen i Videbæk havde vi hele fem ændringer i forhold til seneste kamp mod topholdet fra Ølstrup GU. På den centrale midte var Christoffer Wutborg og Simon Poulsen fraværende, og i stedet huserede Marc V. Christiansen og unge Oliver Jakobsen i maskinrummet. Det gjorde de faktisk helt fantastisk, og det er en stærk konstellation, vi ikke har set det sidste til. I angrebet fik Kenni Jensen endelig muligheden fra start, og han kvitterede med en flot scoring allerede i det 3. minut, hvor han blev sendt afsted af en velspillende Sebastian Øhlenschlæger, der desværre fik en negativ rolle senere i kampen. Kenni sendte kontrolleret bolden i en blød bue over en sagesløs keeper, og føringen var en realitet. Det var desværre også en realitet, at en ellers meget oplagt Kenni Jensen måtte udgå med en lårskade midtvejs i 1. halvleg, og selv om han igen forsøgte fra anden halvlegs start, så måtte han desværre trække sig. Indskifteren Martin Thimes viste sig at være en fuldgod erstatning afslutningsmæssigt, da han kort før tid bragte os fortjent på 2-0. Undervejs havde der været store tilbud, hvor bl.a. Sebastian Svejstrup finder Kevin Rajakumar med en knivskarp “indenomsbold” fra venstre mod højre. Desværre bliver Kevins førsteberøring lige en smule for lang, og deres keeper kan nemt tage bolden til sig. Vi var i fin kontrol ind til Sebastian Øhlenschlæger vælger at tjatte en bold væk efter der var dømt frispark, og det giver dommeren berettiget mulighed for at hive det gule kort frem. Fra dét tidspunkt er kampen ret lige, og vi kæmper egentligt forbilledligt, og som skrevet bragte Thimes os yderligt foran.

 

Men så sker dét, der gør fodbold så uendeligt træls og herligt. I de dørende minutter får Videbæk både reduceret og udlignet – og det var en KÆMPE mavepuster for os. Stik mod spil og chancer. Piv hamrendes uretfærdigt, synes jeg. Og det tror jeg egentligt ikke, at du finder én i Videbæk og omegn, der vil være uenig i. Op på hesten igen! Næste opgave bliver hjemme på stadion, hvor vi byder BV Oksbøl velkommen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.