Albert indtager Karensminde

Privatfoto

I sidste uge blev GAS-børnene sluppet løs på Karensminde for at øve Albert i de helt rigtige omgivelser. Det er ikke let at forestille sig en stor gårdsplads med dens porte og døre i et trangt øvelokale, så det var dejligt, at børnene nu fik mulighed for at se, hvordan det hele hænger sammen. 

Albert, som er en musical skrevet over Ole Lund Kirkegårds historie, foregår faktisk to steder. Hele første akt foregår i Kalleby, hvor de to rødder Egon og Albert giver de voksne grå hår. Karensminde er som skabt til at være den landsby. Blot skal vi have lavet et lille stakit omkring skomagerens hønsehus og placere et klatretræ. Men i anden akt er Albert taget til Hjallevad Marked, så i pausen bliver der travlhed med at få etableret en markedsplads med pandekagesælger, diamantfremvisning og sidst men ikke mindst tribunen, hvor damen fra Homburg skal saves over. For at få lavet den kasse, hun skal saves over i, må vi nok lægge hovederne i blød. Så der bliver masser at tage fat i, når de ”praktiske grise” fra Grindsted Amatørscene og Karensmindes Venner mødes på mandag for at lægge planerne. 

Albert opføres på Karensminde den 21. juni kl. 18.30 og den 22. og 23. juni kl. 14 skriver GAS i en pressemeddelelse.

Privatfoto

Privatfoto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.