I morgen åbner en ny moderne Netto butik på Vestergade

Foto: René Lind Gammelmark

Den 22. september 2018 blev det offentliggjort at Fakta i Grindsted skulle lukke senest den 31. oktober. Dengang blev der oplyst at Fakta kæden havde solgt tre af sine butikker til Salling Group.

Den 24. september 2018 bekræftede Salling Group over for Netavisen Grindsted at de havde en god dialog med Coop der ejer Fakta, men at de ikke kunne gå i detaljer  om de rygter der var i omløb om at Netto skulle flytte ud i Faktas lokaler når de blev ledige.

Den 23. januar 2019 sendte Salling Group en pressemeddelelse ud at kæden i løbet af 2019 vil åbne op imod 70 butikker med en helt ny indregning, nye farver og et særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider. I pressemeddelelsen stod også at butikken i Grindsted skulle flytte.

I marts 2019 blev det bekræftet af Salling Group, at Netto skulle flytte ud i de lokaler der tidligere husede Fakta i Grindsted. Årsagen til flytningen var at de nuværende lokaler var blevet for trange og slidte.

Foto: René Lind Gammelmark

I morgen torsdag den 23. maj 2019 åbner den nye Netto butik, med et kæmpe stort område til frugt og grønt og convenience varer. De gule farver der tidligere kendetegnede en Netto butik er nu næsten helt væk, hele designet med farver og inventar er meget mere stilrent og spotvarerne der tidligere stod et samlet sted i butikken, er nu flyttet ud til de enkelte varegrupper. Det betyder at er der vaskepulver på spot, ja så finder man vaskepulveret lige i umiddelbar nærhed af de andre vaskepulverpakker i butikken. Det gælder for alle varegrupper og skulle gerne gøre det lettere for kunderne. Det er heller ikke meningen at gangene skal flyde med paller med tilbudsvarer, men de skal være fri så kunderne nemt kan komme rundt i en opryddet butik.

Butikschef Jacob Bo Tollak har haft meget travlt sammen med personalet siden den gamle butik lukkede i søndags, med at få flyttet varer og få den nye butik gjort klar. Der er ialt 21 medarbejdere i den nye butik, der bliver åbnet med fuld musik torsdag kl. 8 idet Netto’s husorkester sørger for musikken til åbningen.

Butikschef Jacob Bo Tollak, Netto Grindsted – Foto: René Lind Gammelmark

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.