SKIF inviterer til Beachvolleyens Dag

Foto: Pixabay.com

Årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni – kalder på beachvolley. Stenderup Krogager og resten af Danmark kommer til at syde af beachvolley, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Bechvolleyens Dag.

Skyd sommeren ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag d. 1. juni, hvor beachvolley- og volleyballklubber over hele landet inviterer til Beachvolleyens Dag.

SKIF (Stenderup Krogager Idræts forening)er også med på den nationale åbent-hus-dag.

Det sker fra kl. 10.00 til 13.00 ved Krogager Idrætscenter, Østervangsvej 1E, 7200 Grindsted

Vi garanterer for store smil, fed stemning og sved på panden.

 

Beachvolley er for alle
Til Beachvolleyens Dag får alle interesserede mulighed for at spille beachvolley”, fortæller klubbens formand Mogens Nielsen. ”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille beachvolley før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.

DGI og Volleyball Danmark står bag
Bag arrangementet står SKIF i tæt samarbejde med ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, herunder DGI Volleyball og Volleyball Danmark. Projektleder i ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, Sebastian Mikelsons, siger: ”Med Beachvolleyens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele ved beachvolley. Beachvolley er bl.a. en fleksibel og billig sport at gå til, da intet udstyr kræves, det foregår ude i naturen, og man kan spille sammen som familie på tværs af generationer skriver SKIF i en pressemeddelelse.