Forrygende felt i ”Kentaur.com – Sprintermesteren

Foto: René Lind Gammelmark

Atter i år er det lykkedes at samle et spændende felt med internationalt snit, når Billund Trav Kristi Himmelfartsdag med start kl. 12.45 skal afvikle ”Kentaur.com – Sprintermesteren”. 10 fine ekvipager svinger op bag startvognens vinger, før det går løs på de 1600 meter. De bedste danske heste med Dontpaytheferryman, Damien Shadow, Da Vinci Peak og lokale Dream Of Succes møder bl.a. svensk trænede Zohar Font, samt de 2 hollandske Very Impressive S og Innovation Love. Sidstnævnte trænes af Paul Hagoort og køres af Robin Bakker, parret der sidste år stod bag vinderen Tsunami Diamant.

Slide So Easy og O’grady krydser atter klinger
Når Vandel Biler præsenterer ”Travkongen” er det med et revancheopgør mellem to af Danmarks bedste heste i form af O’grady og Slide So Easy. For en måned siden mødtes de på Charlottenlund Trav, hvor O’grady efter en fremragende præstation vandt med Slide So Easy på andenpladsen. Siden har Slide So Easy vundet storløb i Norge, så det er to topheste, der skal dyste om kongetitlen.

Damerne mødes i ”Aveve Hoppesprinten”
De 4-årige hopper mødes i dagens 6. løb – ”Aveve Hoppesprinten”. De danske deltagere møder en tophest i form af italiensk fødte Zante Grif med Robin Bakker i sulkyen. Parret var flot anden på Copenhagen dagen, og har inden da 3 sejre i resultatrækken at henvise til. De danske hopper får noget at se til!

Dagens program omfatter i alt 11 spændende løb, og som vanligt er der gratis entré på Billund Trav skriver de i en pressemeddelelse.