De private børnepasseres dag

Foto: Privatfoto

Den sidste fredag i maj var der “ Private børnepasseres dag” i hele landet. Dagen er oprindeligt tænkt som en dag, hvor man som børnepasser kan vise sig i bybilledet, og gøre opmærksom på muligheden for privat pasning. Men den bruges i høj grad også til at netværke og sparre med kolleger fra hele kommunen. Til dagligt bestemmer man som privat børnepasser selv hvem man vil være i legestuegruppe med, og derfor ses man måske ikke så tit med alle. Så derfor er denne dag perfekt til at få hilst på hinanden.

Der er 22 private børnepassere i Billund kommune, heraf 6 storordninger hvor der er 2 børnepassere sammen. Alle pasningsordninger tilbyder noget forskelligt, og derfor kan man som forældre vælge lige det sted, der passer allerbedst til det man lægger vægt på. Ligeledes kan man som børnepasser væge lige netop de familier hvor kemien og forventninger passer sammen. Og det er en stor fordel, når man som privat børnepasser ikke får tildelt børn fra kommunen, men selv skal sørge for at få pladserne fyldt op.

Dagen blev i år holdt i det nybyggede Naturrum i Sdr. Omme. Det er et super godt sted til både børn og voksne. Der var morgenmad til dem der kom tidligt, og da alle var kommet, var der frugt og frugtstænger som var sponsoreret af Meny i Sdr. Omme, og rundstykker som var sponsoreret af Bageren i Sdr. Omme.

I alt 12 børnepassere og ca. 50 børn var samlet, og der blev leget både inde og ude på kryds og tværs. Dagen blev afsluttet med kaffe og kage for alle forældre og børn skriver de i en pressemeddelelse.

Link til de private børnepassere i Billund kommune:
https://billund.dk/borger/boern-unge-og-familier/privat-boernepasning/privat-pasningsordning/oversigt-over-private-pasningsordninger/