Unge “Heden” atleter præsterede flotte resultater

Christian Reusing - Foto: René Lind Gammelmark

Ved den indledende runde ved hold-DM havde den lokale atletikklub ”Heden” indgået holdfællesskab med Vejle IF.  Og det viste sig, at være en god ide’! Holdkampen blev afviklet i Aalborg.

Hos de yngste drenge op til 15 år sprang Christian Reusing endnu engang rigtig langt i længdespring, 5,95 meter viste målebåndet, og da vinden også var under de tilladte 2 sekundmeter, er det ny pr. Christian besatte 1. pladsen i konkurrencen – og resultatet er det næstbedste af en 15 årig i Danmark i år!

Christian vandt endvidere højdespring med 1,55 meter, og sammen med 3 Vejle-gutter var de også hurtigt på 4×100 meter stafet.

Hos de ældste piger 16-19 år, havde det kombinerede hold deltagelse af Liv Bertelsen. Og hun gjorde det også godt. I spydkast-konkurrencen kaste hun spyddet ud på 29,87 meter, hvilket gav 1. pladsen, og derved gode points til holdet. I kuglestød stødte hun godt 7 meter med den 4 kilo tunge kugle = 3. pladsen.

Vores 2 atleter var således stærkt medvirkende til, at begge hold kvalificerede sig til de danske holdfinaler, der afvikles i København til september.

Ved et andet stævne viste Siv Bertelsen storform på 800 meter, da hun løb distancen i den fine tid 2,31,06 – hvilket i skrivende stund er hurtigste 13-årige pige i Danmark i år.