Billund IF og GGIF Håndbold laver sambarbejde om U17

Billund Grindsted Håndbold
Fra den snart kommende sæson, 2019-2020, vil der ske ændringer for U17 drenge i Billund IF og GGIF Håndbold. De to foreninger er gået sammen om at skabe det bedst mulige set up for jer, og vil fremadrettet være et holdfællesskab kaldet Billund Grindsted Håndbold.

Årsagerne til dette er i bund og grund ret simple, vi vil skabe et langtidsholdbart U17 set up med god træning og et stærkt fællesskab. Det tror vi på vil ske, hvis vi gør det sammen. Jeg, Rikke Wildenschild, vil fungere som træner for holdet i et samarbejde med Per Vig og Thomas Theilgaard samt Anne Krogh som holdleder. I vil træne 1 gang i Billund på samme tid som U15 drengene, og 1 gang i Grindsted i et overlap med U19 drengene. På denne måde skaber vi gode betingelser for at lave gode, udviklende træninger.

Vi afholder informationsmøde og træning mandag den 10. juni (Pinse mandag) kl 11-1300 i Lynghallen. Her vil vi naturligvis uddybe nærmere om selve dagligdagen og andre praktiske ting, der måtte være. Jeg vil gerne have tilmelding eller evt. afbud senest tirsdag den 4. juni.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. skriver Rikke Wildenschild på vegne af Billund Håndbold og GGIF Håndbold på facebook.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.