Karl William afløser Hugo Helmig til Musik i Gryden

PR-Foto

Det bliver populære Karl William, der afløser Hugo Helmig til årets Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august.     

Koncertudvalget bag Musik i Gryden på Grindsted stadion måtte starte forfra, da Hugo Helmig måtte melde afbud til koncerten i starten af maj måned. Jagten på en kompetent afløser på det tidspunkt var ikke nem, men nu er navnet i hus, og meget passende er det seneste hit fra det nye navn på scenen i Grindsted netop ”Forfra”.    

Manden bag det hit er Karl William, der i august 2017 med sine 22 år var det yngste navn nogensinde i at deltage i Toppen af Poppen på TV2, og programmet har gjort ham kendt bredt i Danmark, men musisk var han allerede braget igennem i 2016, hvor han vandt P3 Prisen blandt andet for hittene ”Blind igen” og ”Alt er fint”.

Med Karl William på programmet til den 16. udgave af Musik i Gryden lørdag 3. august 2019 er programmet komplet skriver Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

Der er som sædvanlig plads til 4.500 publikummer til koncerten, og billetsalget har rundet de 3.000, hvilket er lidt under tallet fra de øvrige år.

  • Vi kunne selvfølgelig godt ønske, at der var udsolgt hurtigt, men sidste år kom salget også sent i gang, så det håber vi sker igen. Vi er sikre på, at vi med Karl William har fundet et spændende navn til sammen med de øvrige fem navne at gøre Musik i Gryden til en god musikoplevelse for 16. år i træk, siger Kurt Holm fra koncertudvalget.

De øvrige bands på scenen lørdag den 3. august er Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp og Poul Krebs.

Billetterne koster 575 kroner + gebyr og kan købes via Musik i Grydens hjemmeside www.musikigryden.dk  eller i Kvickly Grindsted. 

Fakta om Musik i Gryden (www.musikigryden.dk)

En dags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg på 8 mand står bag arrangementet på Grindsted stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret. Mange af dem har været med i alle år.  Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter. I 2018 var der Musik i Gryden for 15. år i træk med godt 3.800 gæster.