1000 fjer ……

Privatfoto

Den stakkels skomager (Tom Madsen) får det ikke nemt, når de frygtelige drenge Egon og Albert lukker hans høns ud i sommerspillet Albert. Skomageren har i alt 7 høns, og til deres dragter har Britta Rauff og Kirsten Bundgaard syet over 1000 ”fjer”. De to er ganske simpelt nerven i Grindsted Amatørscene. Formænd kan komme og gå, hvis blot kostumeafdelingen består af Kirsten og Britta. Som Britta siger: ”Vi kender ikke problemer, vi kender kun udfordringer”. Og de nyder at tage udfordringer op. Den sidste udfordring er Caroline, som ses bagest i billedet. Hun spiller nemlig ged – en meget farlig og syngende ged. Og nu er det hendes kostume, der som det sidste ved at blive syet.  

Albert er et sommerspil for hele familien og spilles  på Karensminde den 21. juni kl. 18.30 samt 22. og 23. juni kl. 14. Billetprisen er 100 kr., og billetter, som også dækker entre til Karensminde, kan købes via http://www.gas-grindsted.dk/ og ved indgangen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.