Albert – en rigtig røverhistorie

Privatfoto

I år kan du opleve friluftspil med Grindsted Amatørscene på Museumscenter Karensminde. Hele foråret har de unge mennesker øvet sig i gården nyrenoverede lade for at lave en forestilling for hele familien. Forestillingen spilles primært af børn – måske suppleret af enkelte barnlige sjæle.

Albert er en forestilling med sang, musik og komik baseret på Ole Lund Kierkegaards børnebogsklassiker Albert.

Albert er landsbyens frygteligste dreng, og nar han er dammen med kammeraten Egon, bliver alting endnu værre. Især går det d over skomageren og hans hønsehus. Det går så galt, at det er sikrest for Albert at sende sig selv som pakkepost til Afrika. Dog når han ikke længere end til et nærliggende tivoli, hvor han rigtig får sat gang i sagerne. Her er han oppe imod skurken Rapallo, men hvem der vinder den duel, finder man først ud af, hvis man kommer og ser stykket.

Derfor inviterer Grindsted Amatørscene, Karensmindes Venner og Billund Kommunes Museer til en rigtig familieforestilling:
Fredag den 21. juni kl. 18:30
Lørdag den 22. juni kl. 14.00
Søndag den 23. juni kl. 14.00

Entré til forestilling og museumscenter Karensminde er 100 kr. Du kan købe billet på www.GAS-GRINDSTED.DK eller i indgangen.