John Ullerup-Hansen stopper som centerleder i Billund Idrætscenter

Foto: René Lind Gammelmark

Efter næsten 17 år som Centerleder i Billund Idrætscenter har John Ullerup-Hansen indgået en aftale med Billund Kommune om at fratræde sin stilling.

John Ullerup-Hansen har gennem årene sat sit præg på udviklingen af Billund Idrætscenter, der er vokset sammen med Billund By.

Springcenter og nu senest kunstgræsbanen er kommet til i et center, der er samlingspunkt for idrætten i Billund og syder af aktivitet fra morgen til sen aften. John Ullerup-Hansen har gennem årene selv igangsat en lang række aktiviteter fra firmafodbold til kommunale aktivitetsdage for at skabe liv i centret på de tidspunkter, hvor foreninger ikke gjorde brug af hallerne.

John har været iderig og sat præg på udviklingen af centret, og der er grund til at takke ham for indsatsen, siger Rasmus Kaufmann, der er Områdechef for Kultur og Fritid i Billund Kommune.

John har i den seneste periode været sygemeldt på grund af en brækket ankel.

  • Sygemeldingen har givet tid til refleksion og en mulighed for at mærke efter. Jeg har derfor kunnet mærke at jeg er klar til nye udfordringer, siger John Ullerup-Hansen.

Jeroen Schotemeijer konstitueret indtil en ny leder er på plads

Jeroen Schotemeijer, der til daglig er leder af Vorbasse Fritidscenter, har været konstitueret som leder i Johns fravær og det fortsætter han med indtil en ny centerleder er på plads.

  • Vi går i gang med processen frem mod at ansætte en ny centerleder hurtigst muligt og indtil da varetager Jeroen den daglige ledelse sammen med personalet i Billund Idrætscenter, siger Rasmus Kaufmann.

Der vil blive afholdt en afskedsreception for John i august måned skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.