Midsommerfest hos FDF i Enghuset

Foto: René Lind Gammelmark

FDF afholder Midsommerfest
Børn og forældre mødes torsdag d. 20. juni til FDF Grindsteds Midsommerfest ved Enghuset.
Festen er en tradition og afholdes hvert år som afslutning på sæsonen med bål, musik, underholdning og sang på programmet. ”Vi starter med grillmad og hygge i det grønne, – det tror vi familierne sætter pris på” – udtaler Bestyrelsesmedlem i FDF Michael Thullesen. ”Vi vil gerne gøre lidt ekstra ud af aftenen og derfor tænder vi grillen, så børn og voksne kan nyde en aften uden at skulle tænke på madlavning derhjemme”

FDF orkesteret
FDF orkesteret, der har haft et travlt forårs program, bl.a. med deltagelse i de Danske årsmøder i Slesvig spiller en minikoncert. Orkesteret giver smagsprøver på ny og gammel brassmusik med nye og talentfulde elever, der netop er kommet med i orkesteret efter et helt års hårdt arbejde. Det er muligt at blive elev i orkesteret, hvis man kontakter orkesterleder Kurt U. Knudsen.

Sommerlejr for alle
Alle børn i FDF Grindsted har været på sommerlejr i Kr. Himmelfarts ferien.
Turen gik til Grenelejren for de mindre børn, mens de store var på vandretur med overnatning i en kirke, før de sluttede sig til de øvrige i Grenelejren.
Der blev lavet mad over bål, fanget fisk og smådyr ved åen og bygget huler i skoven.
Senere på lejren var alle børn på løb, og legede i klitterne omkring Grene sande.
Ved Midsommerfesten torsdag rykker nogle FDFér op til nye klasser efter ferien, hvilket markeres ved af afgive væbnerløftet. Nogen skal have mærker, fordi de har gået 20 km. Det bliver alt sammen markeret og blandet med sketch, lejrbål, musik og sang, hvilket forhåbentlig gør, at midsommerfesten bliver sjov, festlig og en god oplevelse for alle.