Grindsted GIF Serie 2 herrer vandt 3-0 over HTS

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var der masser af aktiviteter på stadion i Grindsted.
En god dag sluttede af med Serie 2 fodboldkampen mellem Grindsted GIF og HTS.

Efter 15 minutter var Grindsted foran med 2 mål. Kampen endte med 3 mål til Grindsted og ingen mål til gæsterne HTS

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat.

IKKE DET STORE SUS
Sæsonens sidste hjemmekamp på Grindsted Stadion var velbesøgt, da vi afrundede klubdagen med i alt 20 kampe afviklet på vort fine anlæg. Jeg selv havde fornøjelsen at overvære tre sejre til GGIF inden der blev vores tur. U12 drenge med sønnike på holdet vandt over Starup, U19 præsterede overraskelsen og slog topholdet Varde IF og slutteligt udraderede serie 4 Skovlund IF. God optakt.
En time før kampstart blev der udelt rosende ord, skulderklap og skinnende pokaler til spillere i børne- og ungdomsafdelingen, og heldigvis valgte en del at blive hængende og overvære vores kamp. Rammerne var igen perfekte på vores hjemmebane, hvor “klubbens folk” altid sørger for de bedste forhold. Vejrudsigten havde varslet en våd omgang med tordenvejr, men selv her havde arrangørerne styr på det hele, for vejret var super godt.

Det var vores indledning på kampen også, hvor vi lod HTS have bolden for at lukke dem ned i små områder og stjæle læderet for at sætte tempo i omstillingen. Og hele to gange agerede energiske Nicolai Bryndum serviceringspersonale for stamkunde Jesper Dahl Schmidt, der denne gang tog hovedrollen efter sidste rundes lidt anonyme indsats i Skjern. Efter et kvarter havde vi sørget for en 2-0 føring. Ligesom jeg havde ønsket mig. Jeg overværede første halvleg af serie 4 sammen med min barndomskammerat Claus “Krogen” Nielsen, der i øvrigt er storebror til serie 4 coach Morten, og netop serie 4 kom hurtigt foran med et par mål, og Claus og jeg talte om, at sådan en start kunne vi også ønske os for serie 2. Og det fik vi.

Men modsat serie 4, der kværnede videre hele kampen og scorede imponerende syv gange, så gik vi i stå og blev alt for magelige i resten af første halvleg. Ikke at HTS som sådan blev gennemgående farlige, men initiativet lå hos de hårdt kæmpende modstandere, der spiller for overlevelse i serie 2. I pausen er jeg så ikke tilfreds, og det får holdet klar besked om. Vi spiller om at have muligheden for en oprykning, og det kunne man ikke just aflæse efter første halvlegs indsats. Og det blev betydeligt bedre i anden halvleg, hvor der blev investeret mere over hele banen. Vi fik produceret ret så mange chancer, men den sidste skarphed manglede, og det blev blot til én enkelt scoring. Igen af Jesper Dahl Schmidt der kunne fuldende sit første hattrick som seniorspiller. Den unge landmand fra Filskov ser ud til at have genfundet sin farlighed efter en længere skadespause. Og den farlighed får vi brug for i sidste runde, hvor vi gæster Jespers storebror og Ølstrup GU, der samtidig med vores kamp indkasserede sæsonens første nederlag og åbnede helt op for vort opgør. Vinderen af kampen er enten direkte oprykker eller tager andenpladsen, der giver play-off om oprykning. Det bliver voldsomt spændende lørdag kl. 15.00 i Ølstrup. Vires arbejdsomme formand har bebudet gratis bustransport til publikum. Vi glæder helt vildt. Optakt til kampen kommer i løbet af ugen. Tjek det ud.

12.: 1-0, Jesper Dahl Schmidt, assist Nicolai Bryndum
15.: 2-0, Jesper Dahl Schmidt, assist Nicolai Bryndum
60.: 3-0, Jesper Dahl Schmidt, assist Kevin Rajakumar

Kampens spiller: Jesper Dahl Schmidt

Holdopstillingen:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Oliver Jakobsen
Christian Andreas Hansen
Simon Poulsen
Christoffer Wutborg
Sebastian Svejstrup
Nicolai Bryndum
Jonas Bolding Lund
Mikkel Guldbrandsen
Christian Hedegaard Pedersen
Kevin Rajakumar
Jesper Dahl Schmidt

Klik på de mange billeder under artiklen for at se dem i stor størrelse.