Kurt Kirkegaard bliver ny præsident for Grindsted Rotary Klub

Tømrermester Kurt Kirkegaard afløser pr. 1. Juli Landmand Reinar Sandager som præsident for Grindsted Rotary Klub.

Der er godt 30 medlemmer i klubben, fordelt på forskellige fagområder fortæller den nye præsident og fortsætter, “Det giver fine muligheder for at netværke med andre og skabe nye relationer på tværs”.

Til august begynder det nye Rotaryår,  og der er allerede mange spændende emner og virksomhedsbesøg på programmet.

På klubårets sidste møde d. 17. juni gjorde den afgående præsident Reinar Sandager, status over rotary-året, og talte bl.a. om fordelene ved Rotarys erhvervsnetværk, virksomhedsbesøg
oplægsholdere, venskaber og udvekslingsstudenter, en fantastisk udviklende oplevelse for den unge, samt overrakte Præsidentkæden til Kurt Kirkegaard. 

Fakta:
Grindsted Rotary Klub har ca. 30 medlemmer, og er et lokalt erhvervsnetværk med mange forskellige fagområder. Er du interesseret i at blive medlem, kan du kontakte Kurt Kirkegaard på tlf. Mobil: 40 77 94 33

Kurt Kirkegaard har i sit præsidentår 30 års jubilæum som medlem af Grindsted Rotary Klub, og har et langt CV indenfor Rotary som bl.a. Præsident, Vicepræsident, Kasserer, Klubmester m.m.

Rotary sender hvert år ca. 10.000 unge mennesker rundt i verden, hvor de er privat indkvarteret og går i skole i det pågældende land. 
Opholdet i et fremmed land er et år, og i øjeblikket har Grindsted Rotary Klub en udvekslingsstudent i Brasilien og en på vej til Californien, samt modtager en udvekslingsstudent til august skriver Grindsted Rotary Klub i en pressemeddelelse.