Frivilligcenter Billund viste rundt

Frivilligcenter Billunds formand, Anne Eriksen fortalte for de fremmødte. - Foto: René Lind Gammelmark

Før hed de Frisam, nu har de fået nyt navn og nye lokaler. Frivilligcenter Billund deler lokaler med Billund Kommunes Handicapafdeling der har haft forskellige værksteder på stedet, og en del af dem er nu flyttet ud på Lindegården på Tingvejen.

Tirsdag aften var der fra kl. 19.00 til 20.30 åbent hus, for alle der havde lyst til at komme forbi og se de nye lokaler, hilse på bestyrelsen og høre mere om visioner og dagligdag. Der var godt 40 der var mødt op tirsdag aften.

Lønnet Centerleder
På Frivilligcenter Billunds ønskeseddel er højt placeret en lønnet leder, og formand Anne Eriksen har allerede en jobannonce liggende klar, så det bare er at indrykke den hvis og når det bliver aktuelt.

Der blev fremlagt visioner af Charley Stephansen. Bagefter var det formanden Anne Eriksen der fortalte noget om stedet .Der kom flere forskellige spørgsmål fra de fremmødte der var interesserede i at høre om mulighederne på stedet. Mænds mødesteder var blandt andet repræsenteret ved Poul Kjær.

Kontoret
Lisbeth Rathleff der er ansat på kontoret , fortalte om dagligdagen på kontoret hvor hun arbejder på syvende år som fleksjobber.  Else Jensen er frivillig kontorhjælper som er der et par formiddage om ugen. 

Lokaler lånes ud til medlemmerne
281 lokaleudlån i 2018 ekskl bestyrelsesmøder.
50 foreninger er medlemmer , nogen får trykt blade og andet materiale.

Lydavisen
Lydavisen sendes ud til 37 personer på nuværende tidspunkt der modtager den hver onsdag. 

Rundvisning og derefter kaffe og kage
Efter en rundvisning hvor de fremmødte kunne komme rundt og se de lokaler som Frivilligcenter Billund har til rådighed var der tid til kaffe og hjemmebag.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Lisbeth Rathleff -Foto: René Lind Gammelmark

Astrid Lund – Foto: René Lind Gammelmark

Anne Eriksen, formand for Frivilligcenter Billund – Foto: René Lind Gammelmark

Der var kaffe og hjemmebag efter rundvisningen- Foto: René Lind Gammelmark