Lars Hansen er blevet ekskluderet

Foto: René Lind Gammelmark

OPDATERET

Onsdag aften blev Lars Hansen ekskluderet af Venstre og er nu løsgænger i Billund Kommunes byråd.

Bestyrelsen for Venstre i Billund Kommune havde opfordret Lars Hansen til selv at melde sig ud af partiet, og da han ikke fulgte den opfordring har de valgt at ekskludere ham. Lars Hansen havde fået indtil mandag til at melde sig ud af Venstre. Hvis ikke han gjorde det ville man i Venstre afgøre hans fremtid på et møde onsdag, og det var på dette møde at Venstre valgte at ekskludere ham.

På et bestyrelsesmøde i Venstres kommuneforening, blev det besluttet at ekskludere Lars Hansen Fra Venstre. Lars Hansen var indkaldt til mødet for at begrunde sit fortsatte medlemsskab af Venstre.

Det var en enig bestyrelse, der efter grundige overvejelser tog beslutningen om eksklusionen af hensyn til det fortsatte samarbejde. Bestyrelsen har ikke længere tillid til Lars Hansen og hans ageren som byrådsmedlem for Venstre. Bestyrelsen vil på det kraftigste understrege, at ekskluderingen sker på baggrund af en enkelt sag, men grundet gentagne tillidsbrud gennem årene som byrådsmedlem for Venstre.

Venstres byrådsgruppe er orienteret om beslutningen og bakker den op skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Stor opbakning til Lars Hansen