Ny leder til Ungdomsskolen i Billund Kommune

Foto: Gitte Sofie Hansen

Det bliver Rikke Nedergaard fra Horsens, som fra 1. august 2019 bliver ny leder i Ungdomsskolen i Billund Kommune.

Rikke Nedergaard kommer aktuelt fra en stilling som konsulent og instruktør i virksomheden MILIFE, hvor hun har arbejdet for, at give at give børn og unge mulighed for at lære at beherske de personlige og sociale kompetencer, som indgår i det 21. århundredes kompetencekrav. Hun er uddannet lærer, har deltaget i ledertalentudviklingsforløb, og er certificeret facilitator fra Future Performance. 

   – Med Rikke Nedergaard får vi en dygtig og ambitiøs leder med stor erfaring fra ungdomsskoleområdet og med ledelse af den store kompleksitet der er i en ungdomsskole, jeg glæder mig til samarbejdet, siger Morten Kirk, der er skolechef i Billund Kommune.

  Rikke Nedergaard bor privat i Horsens, er gift med Jan og de har to børn på 15 og 13 år.

 – Efter mange år som lærer, konsulent og leder i Horsens Ungdomsskole og efter at have været i MILIFE nogle år, har jeg truffet et valg om at vende tilbage til ungdomsskolemiljøet, og så kom stillingsopslaget fra Billund Kommune. En stilling som matcher de ønsker jeg har med mulighed for ledelse og mulighed for at arbejde i en kommune, der prioriterer børn og unge, og jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejderne, det øvrige skoleområde, kulturskolen og øvrige ansatte og aktører, der er i berøring og kontakt med Ungdomsskolen, siger Rikke Nedergaard.

Den nye leder begynder i Billund Kommune den 1.august 2019. Stillingen som leder har været vakant siden Agnes Østergaard fik nyt job og er i fremtiden en institutionslederstilling, da Ungdomsskolen ikke længere er en del af Kulturskolen. 

 – For mig er den kommunale ungdomsskole et omdrejningspunkt i forhold til at give børn og unge nogle muligheder hvor den enkelte unges udvikling respekteres, støttes og udfordres, siger Rikke Nedergaard i en pressemeddelelse.

Fakta: Der er ca. 390 elever og 27 medarbejdere i Billund Kommunes Ungdomsskole. Eleverne fordeler sig på en lang række forskellige aktiviteter, og medarbejderne er ansat i klubtilbud eller som undervisere.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.