Årets GGIF Håndboldskole skydes snart i gang

Privatfoto

Igen i år afholder GGIF Håndbold deres hånboldskole for ungdomsspillere. Skolen starter lørdag d. 29. juni og forløber med et tætpakket program frem til mandag d. 1. juli.

Spillerne kommer i år til at prøve kræfter med både individuelle finesser, gruppe- samt holdøvelser og alt sammen bliver i et stort omfang udført under ledelse af damerne fra 3. division og herrerne fra 2. division.

Men håndboldskolen er ikke kun hård træning. ”Vi lægger hvert år vægt på, at skolen også har en social vinkel. Ungdomsspillerne møder hinanden på tværs af årgange og køn og de lærer også trænerne at kende fra en anden side end fra tilskuerpladserne i Lynghallen. Det er med til at skabe en samhørighed og en klubidentitet som spillere og klub kan profitere af” udtaler Ole Jensen fra GGIF håndboldskoleudvalg.

”Det er nu tredje år, vi afholder vores egen håndboldskole og selvom vi så småt er ved at blive rutinerede i planlægning og afvikling, så er vi alligevel nødt til at tænke nyt. I år har vi blandt andet booket UV-håndbold, hvor der spilles i en mørk hal og hvor kun bolden og andre detaljer lyses op af UV lys. Ligeledes får vi besøg af Karin Mortensen, som med sin 181 cm og målvogtererfaring fra bl.a. kvindelandsholdet kommer og deler ud af træningsfif til de unge spillere” supplerer Ole Jensen i en pressemeddelelse.

Håndboldskolen afvikles i Magion og der vil igennem alle tre dage være en aktivitet på kryds og tværs mellem hallerne af deltagerne, som igen i år er iklædt ens spillersæt med skolens sponsorer påtrykt. 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.