Mød Katrine Bille fra DR Ramasjang i Grindsted og Billund

PR-Foto

Fredag den 28. juni kan du møde Katrine Bille der blandt andet er kendt fra DR Ramasjang, Lille Nørd og Luk Op på Byens Plads i Billund kl. 14.00 og på Centertorvet i Grindsted kl. 15.00

Det er i forbindelse med Danmark For Målene, der handler om at fremme FN’s 17 verdenmål.  De 17 Verdensmål skal sikre en bæredygtig verdern for alle inden 2030.

I dag er kendskabet til målene kun på 20% blandt danskerne, hvilket Danmark For Målene vil ændre på. For at gøre Verdensmålene nærværende, kombinerer vi 3 mål ved hvert arrangement med ét overordnet tema.

Når temadagen om EMBALLAGE SOM RESSOURCE kommer til byen, kommer det bl.a. til at handle om TILSTANDEN I VERDENSHAVENE, og hvordan vi kan være med til at gøre en forskel ved blot at AFFALDSSORTERE, PANTE, og i det hele taget tænke affaldet som en RESSOURCE, der kan blive til nye ting.

På denne temadag vil der være lidt ekstra i børnehøjde, da Katrine Bille kommer forbi.

Katrine Bille er børne-TV-vært, kendt fra DR Ramasjang, bl.a. fra Lille Nørd og Luk op, Luk i. Når hun kommer Danmark rundt, vil hun lave et show med musik og farver for børn og barlige sjæle. Her vil hun have fokus på dyrelivet i havene og affaldssortering.

Katrine går på scenen kl. 14 i Billund og kl. 15 i Grindsted.

Dansk Retursystem, Makeen Energy, Nordea Invest, BKI – Brasil Kaffe Import, Sodemann og IVECO støtter Verdensmålene og vil sammen med Danmark For Målene give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte Verdensmålene. Vi håber, at du vil støtte op om ’Danmark for Målene’ og være med til at sikre én bæredygtig verden.

Danmark For Målene er en folkeoplysningskampagne organiseret af Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus samt Global Public i samarbejde med 48 byer og en række virksomheder skriver Danmark For  Målene på facebook.